Til toppen

Astrak TerraTrack Plus Gummibelter

Ofte stilte spørsmål


TerraTrack Plus er det anbefalte gummibeltet for alle maskiner grunnet lav vibrasjon og overlegen evne til å unngå avsporing.
Dette avhenger selvfølgelig av bruk og vedlikehold, men våre TerraTrack Plus gummibelter leveres med 24 måners garanti.

I vårt ønske om å kun levere de beste, mest slitesterke og konfortable produktene til våre kunder, falt valget av belter naturlig på Astrak sin TerraTrack Plus serie. TerraTrack Plus er den perfekte kombinasjonen av verdens mest avanserte gummibelteteknologier. Denne førsteklasses serien med innovativ gummibeltedesign inneholder flere nye funksjoner som gjør den til den nye gullstandarden i gummibelteverdenen. Beltene har herdede stållenker forbundet med kontinuerlig viklede rustfrie stålsnorer med høy strekkevne innkapslet i en avansert slitesterk gummikropp som gir økt holdbarhet og ytelse.


Anti-avsporing og anti-vibrasjon teknologi

Den nyutviklede sammenlåsende stålkoblingskonfigurasjonen er designet for å unngå avsporing selv når den brukes i de mest krevende terrengene.

Antivibrasjonsegenskapene til TerraTrack Plus sikrer jevn kjøring av belteruller, gir økt førerkomfort og reduserer slitasje grunnet vibrasjon.