Til toppen

Sag- og Komprimeringsmaskiner

Sorter

HUSQVARNA K 770 Ø350mm

Husqvarna K 770 er en allsidig kappsag med egenskaper som gjør den til en av de beste kappsagene på markedet. Utstyrt med semiautomatisk SmartTension system sm sikrer optimal kraftoverføring, minimal slitasje og maksimal levetid på drivreimen. Den lave vekten, utmerkede kraft-til-vekt forhold, pålitelige startegenskaper og eksepsjonelt lave vibrasjonstall betyr mindre slitasje på operatøren og maksimal effektivitet. Godt egnet for veiarbeid med sagvognen KV7
967682101

ekskl. mva.

HUSQVARNA K 970 Ø400mm

Robust, pålitelig, lett og kraftig - K970-kapperen er klar til å yte når du er. Det ultimate valget når du trenger en allroundkutter som yter under de tøffeste forhold, som tåler klima- og drivstoffvariasjoner. Egnet for veiarbeid når den brukes med tilsvarende KV 970 vogn. Vognen betyr også at du kan konsentrere deg fullt ut om skjærejobben.
967348101

ekskl. mva.

HUSQVARNA K1 PACE ELEKTRISK

K1 PACE høyeffekts batterikutter har kraften og ytelsen du forventer fra tilsvarende bensindrevne kuttere. Utstyrt med X-Halt™ bremsefunksjon for driftssikkerhet. Ergonomisk og brukervennlig med lave vibrasjoner, optimalt balansert maskin og null direkte utslipp. Med innebygd tilkobling slik at du enkelt kan overvåke maskinplassering, kjøretid, serviceintervaller og motta trådløse oppdateringer gjennom FOTA (fastvare over luften). Drevet av Husqvarna PACE batterisystem med høy effekt og hurtiglading for imponerende produktivitet og en velegnet match med vår spesialdesignede batteribladserie for maksimert skjæredybde og optimalisert ytelse. Egnet for betongrør, hageplater i betong, slaggblokker etc.
970519201

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LFV 80 HONDA - ØKONOMIPLATE

LFV 80 er en hurtiggående plate, ideell for komprimering av tynne til middels lag med granulær jord. Optimalisert hastighet og kraft muliggjør rask og enkel komprimering med høy produktivitet.
970455501

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LF 80 LAT HONDA - ASFALT OG JORDPLATE PROFF

LF 80 LAT er en hurtiggående plate, designet for effektiv komprimering av asfalt og jord. Ideell for reparasjonsjobber og vedlikeholdsarbeid, som innkjørsler og parkeringsplasser. Den store vanntanken har en overdimensjonert hette for å muliggjøre mindre hyppige og raske påfyllinger. Vanntanken brukes for å dempe støvet som kan oppstå i forbindelse med komprimeringen, og at asfalt ikke fester seg til plata. Den er enkel å rengjøre og bruker det vannet som er tilgjengelig på stedet.
967855002

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LF 75 LAT 500 HONDA - ASFALTPLATE PROFF

LF 75 LAT er en hurtiggående plate, designet for effektiv komprimering av asfalt og jord. Ideell for reparasjonsjobber og vedlikeholdsarbeid, som innkjørsler og parkeringsplasser. Den store vanntanken har en overdimensjonert hette for å muliggjøre mindre hyppige og raske påfyllinger. Vanntanken brukes for å dempe støvet som kan oppstå i forbindelse med komprimeringen, og at asfalt ikke fester seg til plata. Den er enkel å rengjøre og bruker det vannet som er tilgjengelig på stedet.
967854902

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LF 100 LAT HONDA - ASFALT OG JORDPLATE PROFF

LF 100 LAT er en hurtiggående plate, designet for effektiv komprimering av asfalt og jord. Den er ideell for reparasjonsjobber og vedlikeholdsarbeid, som innkjørsler og parkeringsplasser. Den store vanntanken har en overdimensjonert hette for å muliggjøre mindre hyppige og raskere påfyllinger. Den er enkel å rengjøre, etterlater ingen merker på fortauet og bruker det vannet som er tilgjengelig på stedet.
967855102

ekskl. mva.

HUSQVARNA FS 400LV Ø500

Vår robuste FS 400 LV er en praktisk all-round bensindrevet gulvsag. Det justerbare håndtaket sikrer en ergonomisk arbeidsstilling. Perfekt vektfordeling gir utmerket stabilitet under saging. Ideell for små veireparasjonsjobber i betong eller asfalt, opptil 187 mm skjæredybde.
967796501

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LF 130 LT HONDA - ASFALT OG JORDPLATE PROFF

LF 130 LT er en tung, hurtigvirkende plate, ideell for komprimering av tynne til middels lag med granulær jord. Den unike plateformen og optimaliserte hastigheten muliggjør rask og enkel komprimering med høye produksjonshastigheter. Det eksklusive, patenterte lavvibrasjonshåndtaket beskytter deg mot usunne vibrasjonsnivåer, og det kompakte designet med sammenleggbart håndtak gjør transport og lagring enkel.
967896601

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LG 164, 170 KG., HATZ MOTOR

HUSQVARNA COMPACTORS LG164, 170 KILO - FOR OPPKJØRSLER, VEIER ETC. LG 164 er en kompakt og lett, men likevel kraftfull, reversibel platekompaktor som er utviklet for mindre jobber, for eksempel oppkjørsler og gangveier, private husprosjekter og smale grøfter. Den er den ideelle maskinen å bruke når makademlagene er tynne og du trenger smidig, følsom håndtering. Hatz 1B20-dieselmotoren reduserer drivstofforbruket og utslippene, mens kvalitetskomponentene gir mindre vibrasjoner. Den er utstyrt med en slitesterk bunnplate av Hardox 400-stål.
967897602

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LG 204 HATZ | 500

LG 204 er en kompakt, lett, men kraftig vendbar plate, utviklet for mindre jobber, som innkjørsler og stier, private husprosjekter og trange grøfter. Det er den ideelle maskinen å bruke når makadambedene er tynnere og du trenger kvikk, responsiv håndtering. Hatz 1B20 dieselmotoren med elektrisk start reduserer drivstofforbruk og utslipp, mens kvalitetskomponenter reduserer vibrasjoner. Den er utstyrt med en slitesterk Hardox 400-stål bunnplate.
967855206

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LG 300 HATZ | 600

LG 300 er en kompakt, lett, men kraftig vendbar plate, utviklet for mindre jobber, som innkjørsler og stier, private husprosjekter og trange grøfter. Den er ideell når makadambed er tynnere og du trenger kvikk, responsiv håndtering. Hatz 1B30 dieselmotoren med elektrisk start reduserer drivstofforbruk og utslipp, kvalitetskomponenter reduserer vibrasjoner. Den er utstyrt med en slitesterk Hardox 400-stål bunnplate.
967855306

ekskl. mva.