Til toppen

Sager

Sorter

HUSQVARNA K 770 Ø350mm

Husqvarna K 770 er en allsidig kappsag med egenskaper som gjør den til en av de beste kappsagene på markedet. Utstyrt med semiautomatisk SmartTension system sm sikrer optimal kraftoverføring, minimal slitasje og maksimal levetid på drivreimen. Den lave vekten, utmerkede kraft-til-vekt forhold, pålitelige startegenskaper og eksepsjonelt lave vibrasjonstall betyr mindre slitasje på operatøren og maksimal effektivitet. Godt egnet for veiarbeid med sagvognen KV7
967682101

ekskl. mva.

HUSQVARNA K 970 Ø400mm

Robust, pålitelig, lett og kraftig - K970-kapperen er klar til å yte når du er. Det ultimate valget når du trenger en allroundkutter som yter under de tøffeste forhold, som tåler klima- og drivstoffvariasjoner. Egnet for veiarbeid når den brukes med tilsvarende KV 970 vogn. Vognen betyr også at du kan konsentrere deg fullt ut om skjærejobben.
967348101

ekskl. mva.

HUSQVARNA K1 PACE ELEKTRISK

K1 PACE høyeffekts batterikutter har kraften og ytelsen du forventer fra tilsvarende bensindrevne kuttere. Utstyrt med X-Halt™ bremsefunksjon for driftssikkerhet. Ergonomisk og brukervennlig med lave vibrasjoner, optimalt balansert maskin og null direkte utslipp. Med innebygd tilkobling slik at du enkelt kan overvåke maskinplassering, kjøretid, serviceintervaller og motta trådløse oppdateringer gjennom FOTA (fastvare over luften). Drevet av Husqvarna PACE batterisystem med høy effekt og hurtiglading for imponerende produktivitet og en velegnet match med vår spesialdesignede batteribladserie for maksimert skjæredybde og optimalisert ytelse. Egnet for betongrør, hageplater i betong, slaggblokker etc.
970519201

ekskl. mva.

HUSQVARNA FS 400LV Ø500

Vår robuste FS 400 LV er en praktisk all-round bensindrevet gulvsag. Det justerbare håndtaket sikrer en ergonomisk arbeidsstilling. Perfekt vektfordeling gir utmerket stabilitet under saging. Ideell for små veireparasjonsjobber i betong eller asfalt, opptil 187 mm skjæredybde.
967796501

ekskl. mva.