Til toppen

Komprimeringsmaskiner

Sorter

HUSQVARNA COMPACTORS LFV 80 HONDA - ØKONOMIPLATE

LFV 80 er en hurtiggående plate, ideell for komprimering av tynne til middels lag med granulær jord. Optimalisert hastighet og kraft muliggjør rask og enkel komprimering med høy produktivitet.
970455501

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LF 80 LAT HONDA - ASFALT OG JORDPLATE PROFF

LF 80 LAT er en hurtiggående plate, designet for effektiv komprimering av asfalt og jord. Ideell for reparasjonsjobber og vedlikeholdsarbeid, som innkjørsler og parkeringsplasser. Den store vanntanken har en overdimensjonert hette for å muliggjøre mindre hyppige og raske påfyllinger. Vanntanken brukes for å dempe støvet som kan oppstå i forbindelse med komprimeringen, og at asfalt ikke fester seg til plata. Den er enkel å rengjøre og bruker det vannet som er tilgjengelig på stedet.
967855002

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LF 75 LAT 500 HONDA - ASFALTPLATE PROFF

LF 75 LAT er en hurtiggående plate, designet for effektiv komprimering av asfalt og jord. Ideell for reparasjonsjobber og vedlikeholdsarbeid, som innkjørsler og parkeringsplasser. Den store vanntanken har en overdimensjonert hette for å muliggjøre mindre hyppige og raske påfyllinger. Vanntanken brukes for å dempe støvet som kan oppstå i forbindelse med komprimeringen, og at asfalt ikke fester seg til plata. Den er enkel å rengjøre og bruker det vannet som er tilgjengelig på stedet.
967854902

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LF 100 LAT HONDA - ASFALT OG JORDPLATE PROFF

LF 100 LAT er en hurtiggående plate, designet for effektiv komprimering av asfalt og jord. Den er ideell for reparasjonsjobber og vedlikeholdsarbeid, som innkjørsler og parkeringsplasser. Den store vanntanken har en overdimensjonert hette for å muliggjøre mindre hyppige og raskere påfyllinger. Den er enkel å rengjøre, etterlater ingen merker på fortauet og bruker det vannet som er tilgjengelig på stedet.
967855102

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LF 130 LT HONDA - ASFALT OG JORDPLATE PROFF

LF 130 LT er en tung, hurtigvirkende plate, ideell for komprimering av tynne til middels lag med granulær jord. Den unike plateformen og optimaliserte hastigheten muliggjør rask og enkel komprimering med høye produksjonshastigheter. Det eksklusive, patenterte lavvibrasjonshåndtaket beskytter deg mot usunne vibrasjonsnivåer, og det kompakte designet med sammenleggbart håndtak gjør transport og lagring enkel.
967896601

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LG 204 HATZ | 500

LG 204 er en kompakt, lett, men kraftig vendbar plate, utviklet for mindre jobber, som innkjørsler og stier, private husprosjekter og trange grøfter. Det er den ideelle maskinen å bruke når makadambedene er tynnere og du trenger kvikk, responsiv håndtering. Hatz 1B20 dieselmotoren med elektrisk start reduserer drivstofforbruk og utslipp, mens kvalitetskomponenter reduserer vibrasjoner. Den er utstyrt med en slitesterk Hardox 400-stål bunnplate.
967855206

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LG 300 HATZ | 600

LG 300 er en kompakt, lett, men kraftig vendbar plate, utviklet for mindre jobber, som innkjørsler og stier, private husprosjekter og trange grøfter. Den er ideell når makadambed er tynnere og du trenger kvikk, responsiv håndtering. Hatz 1B30 dieselmotoren med elektrisk start reduserer drivstofforbruk og utslipp, kvalitetskomponenter reduserer vibrasjoner. Den er utstyrt med en slitesterk Hardox 400-stål bunnplate.
967855306

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LG400 LOMBARDINI

LG 400 er en kraftig, pålitelig vendbar plate, utviklet for effektiv komprimering av dyp og middels dyp granulær jord. Det er et effektivt alternativ eller komplement til valser ved komprimering i trange områder. Lombardini 15LD 440 dieselmotoren har elektrisk start og ergonomisk, servicevennlig design.
967896401

ekskl. mva.

HUSQVARNA COMPACTORS LG504 700mm

LG 504 er en kraftig, pålitelig vendbar plate for effektivt å komprimere dyp og middels dyp granulær jord. Den utgjør et effektivt alternativ/komplement til valser ved komprimering i trange områder. Den er utstyrt med en Hatz 1D81Z dieselmotor og har en ergonomisk, servicevennlig design.
967855505

ekskl. mva.