Til toppen

Kubota er kjent for kvalitet, styrke og driftsikkerhet. Dette gjør at våre kunder kan forvente høy oppetid, lave driftskostnader og en høy annengangsverdi på maskinene. 

Nettopp derfor har minigravere, beltedumpere og kompaktlastere fra Kubota fra blitt ryggradsproduktene for flere av de største utleieaktørene i Norge. Dette medfører at 1 av 3 minigravere i Norge er en Kubota.

Trykk her for å høre hva våre kunder har å si om oss og våre maskiner.

 

Kubota

Kubota Corporation

Kubota Corporation (Osaka, Japan) ble etablert i 1890 og begynte å produsere vannrør for å forhindre spredning av smittsomme sykdommer.

I dag har Kubota Corporation utviklet 2 viktigste forretningssektorer:

Landbruk -og anleggsmaskiner (traktorer, landskapsarbeid, anleggsmaskiner, industrielle dieselmotorer etc...)

Vann- og miljøsystem (stålrør, ventiler, fast avfalls- og avløpsrensings- og gjenvinningsanlegg, nedsenkede membranfiltre, vannbehandlingsanlegg etc...)

Kubota Corporation har datterselskaper og tilknyttede selskaper som produserer og/eller markedsfører produkter som selges i mer enn 130 land over hele verden.

Kubota Europe

Kubota Europe, et datterselskap av Kubota Corporation Japan, ble etablert i byen Argenteuil, i forstaden Paris i 1974.

Kubota Europe har 4 hovedavdelinger: Traktorer, anleggsmaskiner, motorer og reservedeler.

I dag, nå som energisparing og beskyttelse av miljøet endelig er globale bekymringer, fortsetter Kubota Corporation å være helt forpliktet til å støtte bærekraftig utvikling, og dermed illustrere sin evne til å bane vei samtidig som den opprettholder sin visjon for fremtiden.

Det er denne filosofien som skiller Kubota-merket fra konkurrentene, og kombinerer kundetilfredshet med en ansvarlig, miljøvennlig tilnærming som bevarer våre naturressurser.